Domov » Pravila uporabe

Zadnji rezultati

Igralec: serbini
Igra: Slingo Mahjong
Rezultat: 995
petek, 9. december 2022 ob 17:19
Igralec: serbini
Igra: Acorn Catcher
Rezultat: 930
sobota, 12. november 2022 ob 08:30
Igralec: milanmilosko
Igra: Acorn Catcher
Rezultat: 370
sobota, 15. oktober 2022 ob 17:28
Igralec: serbini
Igra: Archery 2000
Rezultat: 57
sobota, 23. julij 2022 ob 10:58
Igralec: serbini
Igra: Cat Baseball
Rezultat: 60
ponedeljek, 11. julij 2022 ob 09:55
Igralec: serbini
Igra: Cars Connect
Rezultat: 4756
petek, 6. maj 2022 ob 14:55
Igralec: serbini
Igra: Block Breaker
Rezultat: 150796
ponedeljek, 2. maj 2022 ob 15:32
Igralec: serbini
Igra: Akita Kanto Festival
Rezultat: 400
četrtek, 28. april 2022 ob 18:00
Igralec: serbini
Igra: 4th of July Game
Rezultat: 8796
četrtek, 28. april 2022 ob 17:49
Igralec: serbini
Igra: Slingo Tiles
Rezultat: 7586
četrtek, 28. april 2022 ob 17:48

Kdo je na strani


Pravila uporabe Natisni

IGRE 365

Uporaba spletnega portala Igre365.com in njegovih storitev je brezplačna (brezplačne IGRE), vendar se z uporabo le-tega zavežete, da boste upoštevali pravila, pogoje in opozorila, katera so povezana z uporabo spletnega portala in so navedena v nadaljevanju. Sodelovanje med vami in lastnikom portala temelji na teh pravilih uporabe spletnega portala Igre365.com.

1. Pogoj za uporabo spletnega portala in storitev je, da jamčite, da ne boste uporabljali spletnega portala in njegovih storitev za dejavnosti, ki so v nasprotju z zakonodajo Republike Slovenije ali prepovedani s temi pravili.

2. Vsak obiskovalec spletnega portala si lahko ustvari samo eno (1) uporabniško ime, nikakor pa se ne sme prijaviti pod različnimi elektronskimi naslovi, da bi na ta način ustvaril več različnih vzdevkov. Lastnik spletnega portala ima pravico izbrisati uporabniški račun ali onemogočiti dostop do portala uporabnikom, za katere domneva, da teh pravil niso upoštevali.
Pri registraciji je potrebno vnesti veljaven e-naslov na katerega po uspešni registraciji dobite sporočilo, ki ga je potrebno potrditi. Šele takrat je vaš račun aktiven.
2.1. Podatki, kot so e-naslov, ime in priimek niso vidni nikjer na spletni strani.
2.2. V primeru pozabljenega gesla, je uporabnikom na voljo generator, ki jim ustvari novo geslo in jim ga pošlje na e-naslov.
2.3. Če želite spremeniti e-naslov, ki ste ga vpisali ob registraciji, to lahko storite v kategoriji Moj profil. V tem primeru se ne registrirajte ponovno z drugim e-naslovom, pač pa se prijavite v sistem in ga spremenite.
2.4. Če želite spremeniti uporabniško ime, kontaktirajte administratorja. V tem primeru se ne registrirajte ponovno z drugim uporabniškim imenom.

3. Portal Igre365.com spoštuje vašo zasebnost po Zakonu o varstvu osebnih podatkov, zato podatki uporabnikov, vnešeni ob registraciji in posredovani ob nagradnih igrah, ne bodo nikoli dostopni tretjim osebam in se uporabljajo izključno za evidenco in obveščanje o novih storitvah in akcij spletnega portala Igre365.com. Prav tako ne bodo nikoli javno objavljeni, objavljeno bo samo uporabniško ime. Vsi registrirani uporabniki se strinjajo, da jim občasno na vnešen elektronski naslov pošljemo novosti in informacije, ki so povezane s portalom.

4. Zavedate se, da ste odgovorni za vsak komentar, ki ga objavite na portalu. Komentarji odražajo uporabnikova osebna mnenja in prepričanja. Lastniki portala nismo odgovorni za noben vpisan komentar uporabnikov. Ne prevzemamo nobene odgovornosti za veljavnost podatkov in nismo odgovorni za vsebino nobenega komentarja, razen če je to jasno navedeno.

5. Lastnik portala nima nobene obveze nadzorovati komentarjev, ki jih vpisujejo uporabniki. Komentar ali katerokoli izrazno sredstvo, izraža poglede avtorja le-tega in ne pogledov lastnika portala. Lastnik portala si pridržuje pravico spremeniti, zavrniti ter izbrisati objavo ali premakniti katerokoli vsebino, sporočilo ali informacijo, za katero meni, da ni v skladu s temi pravili.

6. Informacije, vsebine, sporočila in storitve na portalu lahko vsebujejo netočnosti in tipkarske napake. Lastnik portala si pridržuje pravico kadarkoli spremeniti ali popraviti katerokoli informacijo, vsebino, sporočilo ali storitev na portalu in ne odgovarja za morebitne napake na portalu, ki so botrovale vaši napačni osebni, pravni ali finančni odločitvi. Zato se vedno pred uporabo le-teh posvetujte z ustreznim strokovnjakom.

7. Lastnik portala si pridržuje pravico zbiranja anonimnih podatkov o obiskovalcih portala za potrebe statistične obdelave in izboljšanja delovanja portala. Pravtako si pridržuje pravico beleženja IP naslovov pri storitvah, ki omogočajo objavo informacij, vsebin in sporočil s strani uporabnikov.

8. Kot veliko drugih spletnih mest, tudi portal Igre365.com beleži log datoteke. Informacije znotraj teh log datotek, zajemajo IP naslov, tip brskalnika, ponudnika interneta, datum in čas obiska, referenčno in izhodno stran in število klikov za analizo trendov, za sledenje klikov uporabnika po spletnem mestu in geografske informacije uporabnika. IP naslov in ostale podobne informacije, niso nikakor povezane z nobenimi informacijami osebnega značaja uporabnika.

9. Portal Igre365.com uporablja piškotke za shranjevanje informacij o obiskovalcih, katere strani obiščejo, tip brskalnika in ostale informacije, ki jih uporabnikov brskalnik posreduje. Nekateri izmed naših oglaševalcev prav tako uporabljajo piškotke. Te oglaševalske mreže lahko uporabljajo tehnologije s katerimi vam strežejo oglase v obliki povezav, ki so poslane neposredno do vašega brskalnika. S tem samodejno pridobijo vaš IP naslov. Te mreže lahko uporabljajo tudi ostale tehnologije, kot so JavaScript, s katerimi prav tako merijo uspešnost oglaševanja ali da izboljšajo vsebino oglasa, ki ga vi vidite. Igre365.com nima dostopa ali nadzora do teh piškotkov ali drugih tehnologij, ki jih uporabljajo oglaševalske mreže.

10. Zbrani podatki o uporabnikih se uporabljajo izključno za lažjo komunikacijo z uporabniki in statistično obdelavo. Lastnik portala pa si pridržuje pravico posredovati vse njemu znane podatke o uporabnikih portala sodišču ali drugim državnim organom v primeru, da za to obstaja zakonska obveznost.

11. Sporočila in druge vsebine posredovane v komentarjih ter drugih komunikacijskih storitvah portala niso privatnega značaja in jih lahko vidijo, preberejo ali kopirajo drugi uporabniki brez vašega vedenja, zato ne objavljajte osebnih podatkov.

12. Na portalu so občasno objavljene nagradne igre in trajajo tako dolgo, kot je navedeno pri posamezni igri. Seznam in rezultate preteklih nagradnih iger najdete tukaj. V nagradni igri si uporabniki prislužijo različne nagrade in medalje. Če se pri igri podeljuje praktična nagrada, je to zapisano. Točni datumi in ure začetka ter konca nagradnih iger, so objavljeni ob sami igri.
Pomembno: Štejejo samo rezultati, ki so bili doseženi v času nagradne igre. Rezultati, ki so bili doseženi pred ali po datumu nagradne igre, ne bodo upoštevani. Če ste rezultat dosegli po izteku nagradne igre, rezultat ni veljaven, prav tako ni veljaven več rezultat, ki ste ga imeli do izteka nagradne igre. V tem primeru se ta rezultat iz lestvice briše in so nagrajena samo mesta, ki imajo veljavne rezultate in se nadomestijo z drugimi igralci iz ozadja. Igralec Gost se pri nagradah ne upošteva in se iz rezultatov umakne.

13. Uporabnik lahko v isti nagradni igri sodeluje samo enkrat, razen če ni kako drugače navedeno v opisu nagradne igre. Nagrajenec je dolžan posredovati ime, priimek in naslov stalnega prebivališča. Brez teh podatkov nagrade ni možno podeliti. Vsak udeleženec nagradne igre se s tem pravilom strinja, v nasprotnem primeru ne sme sodelovati v nagradnih igrah. V nagradnih igrah lahko sodelujejo samo registrirani uporabniki portala, ob koncu igre pa je na portalu objavljeno samo uporabniško ime zmagovalcev. O varovanju osebnih podatkov glej pravilo št. 3. Pri nagradnih igrah upoštevajte tudi pravila, ki so objavljena pri posamezni nagradni igri.

14. V nobenem primeru lastnik portala ni odgovoren za kakršnokoli škodo, posredno ali neposredno, materialno ali imaterialno, nenamerno škodo, vključno z izgubo dobička, uničenjem podatkov, nezmožnostjo uporabe, ki nastane z uporabo portala in njegovih storitev.

15. Lastnik portala ne nosi nobene odgovornosti, če vam rezultata igre ne shrani uspešno.

16. Če se pojavi kakršenkoli sum, da je igralec goljufal pri shranjevanju rezultatov in rezultate ponarejal, bo njegov račun izbrisan brez opozorila. Presoja o tem, ali je posamezen rezultat bil dosežen z goljufanjem, ostaja v lasti lastnika portala.

17. Lastnik portala si pridržuje pravico kadarkoli spremeniti ta ali katerakoli druga pravila na portalu brez predhodne najave in obrazložitve.

18. Če se z uporabo teh pravil in drugih pravil na ostalih oddelkih tega portala ne strinjate, spletnega portala Igre365.com ne smete uporabljati!

19. Lastnik portala in od njega pooblaščeni skrbniki ter uredniki, imajo pravico kadarkoli onemogočiti ali omejiti dostop uporabnikom do spletnega portala in storitev, ki jih nudi.

20. Vse kršitve teh ali katerihkoli pravil, določenih na drugih področjih tega spletnega portala, ste dolžni posredovati k nam.

21. Presoja ali je določen uporabnik kršil pravila uporabe ostaja izključno v domeni uredništva in hkrati ni nobene obveze o pojasnjevanju razloga za blokado uporabnika ali izbris rezultata igre. Prav tako na zahtevo ne brišemo uporabnikov in njihovih rezultatov, če to ni v nasprotju s temi pravili.

Lastnik portala je podjetje Oblikovanje.com.

Vse igre so last avtorjev posamezne igre.

Politika varovanja zasebnosti na spletni strani www.igre365.com

Če želite več informacij ali imate dodatna vprašanja v povezavi s politiko zasebnosti na tej spletni strani, nas kontaktirajte na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .

Nam, www.igre365.com je zasebnost obiskovalcev izjemnega pomena. Ta dokument o politiki varovanja zasebnosti opiše tipe zasebnih informacij, ki jih sprejmemo in hranimo na www.igre365.com in kako jih uporabljamo.

Log datoteka
Tako kot veliko drugih spletnih strani, tudi na www.igre365.com uporabljamo t.i. log datoteke. V teh datotekah zapisujemo informacije o IP naslovu, vrsti brskalnika, podjetja ki vam ponuja internet (ISP), oznako datuma in časa, vstopne in izstopne strani in število klikov. S temi informacijami analiziramo trende, administriramo spletno stran, sledimo premikanju uporabnikov na naši spletni strani in zbiramo demografske podatke. IP naslov in druge podobne informacije niso povezane z drugimi informacijami, na podlagi katerih bi vas lahko osebno identificirali.

PIškotki (Cookies)
www.igre365.com uporablja piškotke, v katerih shranjuje informacije o tem, katere strani uporabnik obišče in spremeni vsebino spletne strani glede na vrsto brskalnika ali glede na druge informacije, ki jih pošlje uporabnik preko brskalnika.

DoubleClick DART piškotek
.:: Google, kot tretja stranka, uporablja piškotke za prikazovanje oglasov na www.igre365.com. .:: Google uporablja DART piškotke, ki mu omogočajo, da prikazuje oglase uporabnikom glede na njihovo obiskovanje spletne strani www.igre365.com in drugih spletnih strani .: :Uporabniki lahko zase izključijo uporabo DART piškotka tako, da obiščejo spletno stran http://www.google.com/privacy_ads.html

Nekateri oglaševalski partnerji lahko uporabljajo piškotke na tej strani. Med oglaševalci so med drugim tudi: Google Adsense

Tretje stranke, ki prikazujejo oglase ali oglaševalske mreže uporabljajo tehnologijo, ki oglase ali povezave, ki se prikazujejo na www.igre365.com, pošiljajo neposredno vam oziroma vašemu brskalniku. V tem trenutku dobijo samodejno tudi informacijo o vašem IP naslovu. Oglaševalske mreže lahko uporabljajo tudi druge tehnologije (piškotke, JavaScript, Web Beacons), s katerimi merijo učinkovitost oglaševalskih kampanj in/ali z njimi personalizirajo oglase, ki jih vidite. www.igre365.com nima nadzora ali dostopa do teh piškotkov, ki jih uporabljajo tretje stranke za oglaševanje.

Za več informacij o načinu uporabe piškotkov in kako se lahko odjavite od uporabe le-teh se obrnite na politike varovanja zasebnosti posameznih oglaševalcev. Pri www.igre365.com ne moremo vplivati na delo tretjih oglaševalcev, niti ne moremo vplivati na njihovo politiko zasebnosti.

Če želite onemogočiti uporabo piškotkov, lahko to nastavite v vašem brskalniku. Natančnejše informacije o tem, kako to naredite, najdete na spletni strani vašega brskalnika.
 

Prijava IGRE 365

     
   

Najdi igro


© 2008 - 2023 Igre365.com | Izvedba in razvoj: Izdelava spletnih strani, Oblikovanje.com
Domov | Oglaševanje na portalu igre | Pravila uporabe | Vse igre | Lestvica iger